Wie is NLtaalfan

Mijn naam is Jacqelien van de Kreeke, opgeleid als docent Nederlands en copywriter. Een echte NLtaalfan dus. Lezen, schrijven en wandelen, dat is waar mijn passie ligt. Een blog, webtekst of verhaal schrijf ik volgens een beproefd concept. Dat is puzzelen met woorden waarmee de mooie zinnen ontstaan. Een goede webtekst van NLtaalfan voldoet altijd aan de SEO eisen van dat moment.

Naast het schrijven van blogs en webteksten begeleid ik ondernemers in het schrijven van een eigen blog in de vorm van een blogbootcamp.

Jacqelien van de Kreeke is NLtaalfan

Jacqelien van de Kreeke

Een bedrijf beginnen was voor mij geen logische stap. Mijn ouders werkten allebei bij de overheid en dat voelde veilig. Als ondernemer kon je je huis wel eens kwijtraken, geen klanten hebben en dus in armoede leven. Een eigen bedrijf was wel de slechtste optie voor een gelukkige toekomst, zo kreeg ik van huis uit mee. Maar het werken in die vaste banen voelde voor mij niet erg fijn en telkens als ik een vast contract kon krijgen vond ik een nieuwe tijdelijke baan.

Mijn relatie liep stuk, ik verloor alweer een baan, mijn gezin en mijn huis. Wat overbleef was verdriet dat ik kon gelukkig kon delen met mijn beste vrienden en mijn familie. Al snel was daar een nieuwe liefde, de man met wie ik al na een paar maanden ging samenwonen en dat doen we nu al 12 jaar. Bij hem voelde ik me veilig en durfde ik na te denken over de mogelijkheden die mijn taaltalent me biedt. Ik wilde mensen helpen zichtbaar te zijn zodat ze met hun talent een mooi leven opbouwen, hun verhalen aanhoren en ze doorvertellen.

NLtaalfan schrijft en helpt schrijven

Als storyteller schrijf ik verhalen, meestal over ondernemers die iets maken of doen en waarom. Iedereen heeft mooie verhalen en ik vind ze mateloos interessant. Mensen zijn belangrijker voor mij dan spullen, diensten, cijfers of geld. Het verhaal erachter geeft de mens aantrekkingskracht.