Portfolio

NLtaalfan schrijft …

… webteksten

Op de website van Siwocco Wellness moest vooral duidelijk worden dat de Thaise massages die deze massagesalon geeft onder serious wellness vallen.

De Volksabdij in Ossendrecht vroeg om een informatieve website waarin de geschiedenis van hun tot hotel en restaurant omgebouwde abdij centraal stond. Ook het commerciƫle aspect van dit bedrijf stond centraal.

Slagerij Mieras wilde graag op de website laten zien dat het bedrijf zorgvuldig omgaat met zijn klanten. Daarnaast wil slager Mieras communiceren dat hij dierenleed maximaal beperkt.

Sommige opdrachtgevers hebben voorkeur voor korte krachtige teksten. Siriusinfo geeft liefst met zo weinig mogelijk woorden toch een compleet beeld van alle mogelijkheden die zij op ICT-gebied realiseren.

… webshops

De artikelomschrijvingen van webshops zijn een welkome afwisseling in mijn werk als tekstschrijver. Juist doordat er beperkingen zoals een maximaal aantal letters bestaan is het een uitdaging om toch tot variatie in de beschrijvingen van de artikelen of productgroepen te krijgen.

Van naamplaatjes.nl kreeg ik de opdracht om de productgroepen te herschrijven tot gevarieerde en uitnodigende teksten.

… brochures

Veel teksten komen op papier terecht. Zoals de brochure van De Bewegingsruimte van danstherapeute Yvon Nuyten of voor de folder van Siwocco in Dordrecht. Vorige zomer heb ik brochures en advertenties van De Thoolse Parel gemaakt.

Ook het schrijven en redigeren van lange teksten met een serieus karakter kunt u toevertrouwen aan NLtaalfan. Een voorbeeld hiervan is het verkiezingsprogramma van GroenLinks in Bergen op Zoom dat zowel op papier als online te vinden is.

Natuurlijk wil ik ook voor jouw onderneming graag een pakkende tekst schrijven. Als je deze tijdrovende klus wil uitbesteden aan iemand die dat vakkundig doet, laten we dan iets afspreken.